Moscato d'Asti DOCG

Mario Rivetti

Moscato d'Asti DOCG

0,75 liter, ca. 5%% alc, Moscato Bianco
Piemonte, Italien,mar-02

139,- kr.

Moscato d'Asti DOCG

Vingården Mario Rivetti har været i familiens eje i generationer. I 1930 startede bedstefar Pasquale sin forretning som vinproducent. Vingården er gået i arv til først sønnen Mario, som var drevet af lidenskab for landbrug og vin. De begyndte i 60’erne at fremstille vin af egne druer. I 2000, overtog de to døtre Loredana og Anna Maria virksomheden.

Virksomheden er lille – 10 hektarer. Der er fokus på kvalitet i hele produktionen, og gennem både traditionel produktion og nyudviklinger inden for teknologi opnår kvinderne på Rivetti gården en super høj kvalitet i produkterne.

Vinen har en smuk strågul farve, og den en lækker indsmigrende duft af alpeblomster og krydderurter. Den har en stærk og original karakter og en forfinet sødme, der understøttes af den udmærkede syrebalance og en god eftersmag af moden frugt. Frisk og dejlig.

Let mousserende, ren og sprød med en vedvarende smag af citrus. En dejlig sød vin, som egner sig fint til dessert, men også er anvendelig som aperitif. Drikkes i tide og i utide

Drik den ung

KVALITET
Moscato d’Asti DOCG

STIL
Sød boblende lækker mundfuld - let og meget behagelig vin.

DATA
Alc.: ca 5 %

LEDSAGER
Aperitif, velkomstdrik og et must på terrassen en sommerdag.

VINIFIKATION
Blød presning af druer gæring i rustfrie tanke ved en kontrolleret temperatur (16-18 ° C).

LAGRING
I rustfri ståltanke