Eiswein Grüner Veltliner

Dürnberg

Eiswein Grüner Veltliner

0,75 liter, ca 9%% alc, Grüner Veltliner
Sydlige Østrig, Østrig,du-7

249,- kr.

Deutsch Farbe X77291                                   DB Logo Weinviertel Rot X77291

Eiswein Grüner Veltliner 2017

Eiswein på Grünen Veltliner ... in 2017, once again, our patience was rewarded ...

Falkenstein:
Weingut Dürnberg ligger i den traditionelle landsby Falkenstein, det historiske hjerte af Weinviertel. Der er produceret vin siden det 12. århundrede, og mellem det 13. århundrede og det 17. århundrede blev vinforretninger håndteret af "Falkenstein Mountain Court".

På dette hotspot, hvor gammel og ny vinkultur mødes, opstår vine med umiskendelig aroma og komplekse krydderier. Den kølige egenskab ved vinen er resultatet af et enestående terroir. På den kalkrige jordbund, og takket være et gunstigt mikroklima, når druerne en ideel modenhed. Således skabes vin med fine aromaer, udtalt frugt og vital syre.

Farve:
Lys gul

Beskrivelse:
lyse gule, tropiske frugter kombineres med honning for at give en vin med både eksotiske smag og betydelig intensitet og vægt. På grund af den elegante syrlighed er den så frisk og klar, at den er både overvældende og forfriskende. Tilbyder masser af drikkeglæde og vil fortsætte med at forbedre sig i mange, mange år.

Vinfremstilling:
Høstes i begyndelsen af ​​november og køles ned, hvorefter der er skindkontakt i op til 48
timer. Fermenteringen af ​​den modne most sker  i egetræstønder på 1000 - 1200 l, og holdes der på det fine kvas mellem 6 og 10 måneder.

Ledsager:
Desserter, frugtkager, crème brulée (vanilje), grillet banan, blå ost (Stilton, Gorgonzola) eller bare nyd den uden noget til.

DATA:
Alc.: 9 %
Restsukker: 196,6 g/l
Restsyre: 7,3 g/l