Spring til indhold

Casalina

kr. 139,00

Saftig og smagfuld, intens bouquet med krisebær, brombær og solbær. Bløde raffinerede tanniner. Kraftig eftersmag.

En perfekt all-round vin, det bedste fra Toskana

60 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): FF-2 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Fattoria Fibbiano dyrker vin i et ubeskriveligt smukt område i Toscana. Vingården ligger på toppen af en bakke med 360˚ udsyn til Toscana.

Matteo Cantonis ide og drøm: “rigtig toscansk vin og vi følger lokale folks drøm: Ægte toscansk vin. Vi forsøger ikke desperat at følge de nuværende tendenser”

Vinmarkernes optimale eksponering for solen, klimaet og jordens unikke egenskaber, rig på ler og fossile skaller, skaber helt ekstraordinære vine med unikke egenskaber. Her er de perfekte betingelser for at være vinavler i praksis, på en gård, der er flere århundreder gammel og gennemsyret af toscansk vintradition.

En super dejlig Sangiovese lavet på urgamle vinstokke af en original og dedikeret vinproducent.

Farven er dyb og intens rubinrød

Det arbejde, som Cantonis har udført med indfødte druer, er konservering, når det er bedst, men den levende historie i hver flaske går tilbage langt længere end druer. Hele gården ligger på en enkelt bakke mellem Pisa og Volterra. Vinmarkernes navne blev opdaget på et gammelt kort, hver fuld af historier: Den skjulte, hvor jægerne lå og ventede, “kvindernes springvand”, der stadig bringer besøgende til stedet for en gammel mirakuløs fortælling. En grundsten i vingården bærer byggedatoen: 1707. Men den ældste historie er i jorden, som er fuldstændig fyldt med marine fossiler, ældgamle østersskaller og koralskaller, der ligger tykt på og i jorden.

Mere end én Fibbiano-vin repræsenterer verdens eneste aftapning af en bestemt drue, og at smage deres linje er en tur i toscansk vintradition.

 

Drue

10% Ciliegiolo, 90% Sangiovese

Land

Område

Toscana Pisa

Passer godt til

Rødt kød, pastaretter og mellem lagrede oste

Indhold (L)

75

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Kvalitet

CHIANTI SUPERIORE DOCG

Lagring

4 måneder i cementtank, 12 måneder i slavonsk eg derefter 6 måneder på flaske skaber dette mesterværk

Varenummer

FF-2

Du kunne også være interesseret i...