Spring til indhold

Extra Virgin oil organic 0,25

kr. 99,00

Naturale er dejlig frisk og velsmagende olie, som passer til det hele.
Frugt, lys til moderat intensitet. Rige grønne toner af aromatiske urter og sød mandel. Syre og bitterhed flot balanceret.
Frugtagtig, let til moderat intensitet. Kompleks og afbalanceret med elegante frugtagtige aromaer af æble og noter af frisk græs

48 på lager

Kan købes i kasser af 12
Varenummer (SKU): 28012000 Kategori:
Producent:Marchesi Gallo

Ekstra jomfru olivenolie Naturale, Lemon, Trøffel, Mandarin, Peperoncini og Bregamotto Marchesi Gallo olivengården har været i familiens eje i generationer. De producerer 20.000 liter meget delikat og lækker økologisk olivenolie i det centrale Calabrien. Olien produceres af udvalgte oliven fra træer med lokale olivensorter.
Jordbunden med karakteristisk mikroklima er særlig velegnet til produktion af oliven. Mange af træerne er flere hundrede år gamle, nogle over 500 år, og stadig udbytte. Typiske sorter for Calabrien er tondina, carolea, corniola og cassanese.
Biodiversitet vægtes højt med over 20 sorter. Høsten foregår manuelt og efter blot 8 timer er olien lavet. Opbevares i tanke i rustfrit stål under nitrogen og i temperaturstyrede rum.
Trøffelolie til kraftige retter og delikat i retter med jordskokker. Citrus, Mandarin, Bergamotto er lækker og elegant på laks og salater. Peperoncino giver sprød stærk smag. Naturale er dejlig frisk og velsmagende olie, som passer til det hele.
Certificeret af ICEA siden 1993 som Økologisk bæredygtigt landbrug, for godt arbejdsmiljø og forbrugerrettigheder.

Drue

Carolea, Cassanese, Comiola, Tondina

Indhold (L)

0, 25

Land

Område

Calabria

Stil

Naturale

Styk per kolli

12

Passer godt til

for godt arbejdsmiljø og forbrugerrettigheder., Naturale er dejlig frisk og velsmagende olie, som passer til det hele. Certificeret af ICEA siden 1993 som Økologisk bæredygtigt landbrug