Spring til indhold

Greppicaia, Bolgheri Superiore, Merlot, Cabernet Franc, Cabern. Sauvignon – SUPER TOSCANER

kr. 459,00

Supertoscaner, Bolgheri Superiore, stor vin, perfekt til kraftige retter og brassieret mad

133 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 34011316 Kategorier: , Tags: , , , ,
Producent:I Greppi

I Greppi har de perfekte elementer, som giver mulighed for at producere fremragende vin. Kystnær beliggenhed ud til Middelhavet, bakkernes naturlige amfiteater og I Greppis lokale søer skaber sammen alkymien, som giver rammer for fantastiske vine. Stabil varme til vækst og modning i sommermåneder sammen med en kølig brise på land, der skaber næsten perfekte betingelser for vinproduktion af høj kvalitet. I Greppi blev startet som vingård i 2001 af videnskabsfolk og visionære vinfolk, som med afsæt i det perfekte terroir ville skabe unikke vine. I 2017 blev I Greppi overtaget af en gruppe vinelskere, forskere, geologer, økonomer og agronomer.
Med afsæt i de nyeste videnskabelige teknikker og forskning fra Napa Valley i Californien udvikles vinene konstant med respekt for den traditionelle italienske vin arv.
Markerne er kystnære og består af 35 hektar jord på tre separate parceller hver med deres egen særskilte jordtype, specielt udvalgt til at imødekomme kravene til de vigtigste druesorter i Bolgheri DOC: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Petit Verdot.
En forførende og fantastisk lækker oplevelse. Super toskaner helt i top.

Årgang

Alkohol %

5, 14

Drue

Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Toscana – Bolgheri

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Hele det italienske køkken og kraftige smagfulde retter og modne oste.