Spring til indhold
Tilbud

Uain F – Piemonte DOC Barbera

kr. 137,50

Uain F – Barbera – Økologisk – Naturvin

134 på lager

Kan købes i kasser af 5
Varenummer (SKU): 51021320 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,
Producent:Uain

NATURVIN

Tre unge italienere, Maria, Andrea & Andrea grundlagde Uain i 2020. Deres drøm er at bringe en bæredygtig “naturlig god” hverdagsvin til alles hjem. De har alle en kandidatgrad i gastronomisk videnskab fra Slow Food University i Piemonte.

De har med Uain skabt lokalt producerede vine, som produceres bæredygtigt af små dygtige vinproducenter med fokus på miljø, håndværksmæssig vinteknik og autentisk smag, som sandfærdigt afspejler terroir.

Uain er pakket i 2 Ltr. poser uden æske for at minimere CO2-aftrykket, efter åbning er den garanteret holdbarhed på 30 dage.

Uain vinproducenter respekterer vinstokkenes naturlige rytme, uden brug af kemikalier, uden tilsat gær og lignende ting, både i vingården og kælderen og producere autentiske vine, der afspejler terroir og det håndværk, der er involveret i produktionsprocessen.

Hver Uain-vin er vinificeret uden indblanding eller filtrering og håndteres af erfarne vinhåndværkere. Det vigtigste mål er at lave dejlig velsmagende bæredygtig vin, der er naturligt god og alligevel stabil.

Område – Piemonte, nær byen Canale
Appellation – DOC Piemonte Barbera 2020
Alder på vinstokke – 20 – 30 år
Altitude – 150 m over havets overflade
Vingården – Økologisk, men ikke certificeret
Høst – Manual høst i små kurve i begyndelsen af oktober
Gæring og aldring –
Druerne afstilkes og presses. derefter spontan gæring med naturlig gær i cement beholder.4 dages maceration. Vinen lagrer mindst 6 måneder i samme tank. Ufiltreret, uklaret.
Sulfit – 40 mg/lt total
Alkohol – 13% vol.

Årgang

Alkohol %

13-14

Land

Område

Piemonte

Styk per kolli

5

Passer godt til

Meget elegant til alle retter, pastaretter og fjerkræ.

Drue

Barbera

Varenummer

U-4