Spring til indhold

Uain M – Liguria di Levante IGP

kr. 279,00

Uain M – Vermentino – Økologisk – Naturvin

34 på lager

Kan købes i kasser af 5
Varenummer (SKU): 51021120 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,
Producent:Uain

NATURVIN

Tre unge italienere, Maria, Andrea & Andrea grundlagde Uain i 2020. Deres drøm er at bringe en bæredygtig “naturlig god” hverdagsvin til alles hjem. De har alle en kandidatgrad i gastronomisk videnskab fra Slow Food University i Piemonte.

De har med Uain skabt lokalt producerede vine, som produceres bæredygtigt af små dygtige vinproducenter med fokus på miljø, håndværksmæssig vinteknik og autentisk smag, som sandfærdigt afspejler terroir.

Uain er pakket i 2 Ltr. poser uden æske for at minimere CO2-aftrykket, efter åbning er den garanteret holdbarhed på 30 dage.

Uain vinproducenter respekterer vinstokkenes naturlige rytme, uden brug af kemikalier, uden tilsat gær og lignende ting, både i vingården og kælderen og producere autentiske vine, der afspejler terroir og det håndværk, der er involveret i produktionsprocessen.

Hver Uain-vin er vinificeret uden indblanding eller filtrering og håndteres af erfarne vinhåndværkere. Det vigtigste mål er at lave dejlig velsmagende bæredygtig vin, der er naturligt god og alligevel stabil.

Drue – Vermentino
Område – Liguria, nær La Spezia
Appellation – IGP Riviera di Levante
Alder på vinstokke – 20 – 30 år
Altitude – 100 m over havets overflade
Vingården – Økologisk, men ikke certificeret
Høst – Manual høst i små kurve i begyndelsen af oktober
Gæring og aldring –
Druerne afstilkes og presses. derefter spontan gæring med naturlig gær i ståltank. 2 dages maceration. Vinen lagrer mindst 6 måneder i samme tank. Ufiltreret, uklaret.
Sulfit – 40 mg/lt total
Alkohol – 12% vol.

Drue

Vermentino

Område

Toscana

Årgang

Land

Indhold (L)

2

Styk per kolli

5

Varenummer

U-3