Spring til indhold

Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC

kr. 169,00

Top Ripasso, super til mad og til blot at nyde. Kun ca 5.000 flasker
Meget smagfuld og let drikkelig Ripasso med mineralsk smag. Intens rubindrød farve

6 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 20021317 Kategori: Tags: , , , ,

Delikat vin – rubinrød med purpur strejf, solid krop og med kirsebæragtig smag og duft. Smagen er harmonisk, indbydende og kraftfuld. Med en let bitter finale, og noter af mandler.
Azienda Agricola Massaro Norma
Beliggende ca. 25 km nord for Verona i Norditalien.
Siden 1950 har familien dyrket vin i området og først solgt sine druer til andre producenter. Siden 2015 har de produceret egne vine. Tre sønner, alle med passion for jorden og kærlighed til vinen har overtaget driften. Aziendaen er opkaldt efter mor – Norma – helt i tråd med tradition og historie. Stadig med i driften af vingården. Vinmarkene ligger perfekt for produktion af højkvalitetsvin. Sol fra morgen til aften. Massaros elegante og raffinerede etiketter gør vinene let genkendelige.
Terroir :
Leret og gruset – som perfekt undergrund for denne lækre karakteristiske vin.
Produktion:
Produktionen er strengt traditionel med fokus på høj kvalitet. Der reduceres meget i markerne for at sikre kvalitet. Den klassiske Valpolicella Review-metode anvendes. Med en beskeden produktion er der virkelig kælet for denne sjældne vin . Druerne til vinen kommer direkte fra hjertet af Valpolicella, Negrar. Massaro Norma er en ganske lille vingård, som udelukkende laver Valpolicellas klassikere, Valpolicella Classico, Amarone og ikke mindst denne overdådige Ripasso Superior

Årgang

Alkohol %

5, 14

Drue

Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Negrar, Veneto

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Forretter, risotto og pasta. Kødretter og lagrede oste., supper