Spring til indhold

Carlsen Vin

Siden 2011 har vi i Carlsen Vin forkælet danskernes ganer med vin, først fra Tyskland og i dag også fra Østrig og Italien. Det er vores interesse for kompromisløst vellavede vine, der har bragt os til, hvor vi er i dag, med salg til nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbutikker. Salget til private er pt. ikke stort, men på vej op med den nye hjemmeside, som så dagens lys september 2021, hvor også private får mulighed for at købe vores kvalitetsprodukter til rimelige priser.
Vores passion drives i høj grad af det originale og lokale: Vi ønsker, at man kan smage, hvor vinen kommer fra. Uden manipulation i vinhuset, med respekt for naturen og de enkelte druers karakteristika så de lokale terroir- og dyrkningsforhold bevares i vinen. Den eller de bedste smagsoplevelser hænger sammen med et respektfuldt forhold til naturen og dens præmisser. Med et stadig større fokus på fx økologi og biodynamik søger vi hele tiden at blive bedre til arbejde bæredygtigt.

Spis, drik og oplev med os
Vi deltager i mange vinrelaterede events i form af vinmiddage, vinsmagninger, (også gratis) større vinmesser og meget andet,
Hvis I har spørgsmål, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os.
Vi håber, I får en god oplevelse her på siden.