Spring til indhold

ARYA Nobile di Montepulciano DOCG, Sangiovese, Øko

kr. 229,00

NATURVIN – Arya er en klassisk fyldig rødvin lagret på franske egetræsfade i 24 måneder efterfulgt af mindst et år på flaske. Med 100% Sangiovesedrue og uden gær tilsat repræsenterer denne naturlige vin virkelig Toscana. Med en kompleks aroma og noter af moden blomme, peber og andre krydderier er denne elegante og rige vin af enestående kvalitet.

53 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 32021314 Kategorier: , Tags: , , , ,
Producent:Manvi

MANVI, lille familiedrevet vingård i Toscana, producerer topkvalitets vine, Økologisk. Vine med unikke og raffinerede aromaer og smag produceres på den klassiske måde, men tradition og innovation blandes og giver fremragende vine. En af de ældste “certificerede økologiske” vingårde i Montepulciano. Druer dyrkes helt uden kemisk gødning, pesticider og herbicider, hvilket afspejles i smagen af vinene. Deres mål er at bruge miljøbevidste landbrugsmetoder i vinproduktionen. Hvor det er muligt minimeres brugen af maskiner og der lægges vægt på at arbejde med hænderne, især under høst, hvor kun de allerbedste druebundter udvælges. At bevare miljøet og give tilbage til jorden definerer deres arbejde.
Arya er en klassisk fyldig rødvin lagret på franske egetræsfade i 24 måneder efterfulgt af mindst et år på flaske. Med 100% Sangiovesedrue og uden gær tilsat repræsenterer denne naturlige vin virkelig Toscana. Med en kompleks aroma og noter af moden blomme, peber og andre krydderier er denne elegante og rige vin af enestående kvalitet.

Årgang

Alkohol %

5, 14

Drue

Sangiovese

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Toscana – Montepulciano

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Ideel til rødt kød og vildt, oksekød, såsom svinekød, vildsvin eller bøf samt lagrede oste som Pecorino stagionato.