Spring til indhold

Nebbiolo d’Alba DOC 2019

kr. 159,00

Rivetti Nebbiolo d’Alba DOC

Superiore DOC rødvin fra marken Bricco Capre, super let drikkelig vin. Klassisk tør nebbiolo, med en fin balance mellem frugt og syre

135 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 29041317 Kategori: Tags: , , , ,
Producent:Mario Rivetti

Rivetti Nebbiolo d’Alba DOC

Vingården Mario Rivetti har været i familiens eje i generationer. I 1930 startede bedstefar Pasquale sin forretning som vinproducent. Vingården er gået i arv til først sønnen Mario, som var drevet af lidenskab for landbrug og vin. De begyndte i 60’erne at fremstille vin af egne druer. I 2000, overtog de to døtre Loredana og Anna Maria virksomheden.

Virksomheden er lille – 10 hektarer. Der er fokus på kvalitet i hele produktionen, og gennem både traditionel produktion og nyudviklinger inden for teknologi opnår kvinderne på Rivetti gården en super høj kvalitet i produkterne.

Dejlig kraftig Nebbiolo, traditionel og klassisk. Tør som den skal være. Barolo vinens lillebror, som udmærker sig ved høj kvalitet og rimelig pris.

Det er en enkeltmarksvin fra den berømte mark Bricco ved byen Alba. Vin fra Alba kontra Asti er en lille smule mere tilgængelige og bløde i sit udtryk. En flot og lækker vin med lang smag. Marken er sydvest og beliggende ca. 350 meter over havet.

Link til producent: Rivetti

 

Årgang

Alkohol %

13-14

Drue

Nebbiolo

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Piemonte

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

fjerkræ og lignende., grillet kød, Kraftige retter, sauce. Et godt match til klassiske italienske retter med kalv, vildt