Spring til indhold

Rivetti MOSCATO D’ASTI DOCG 2020

kr. 149,00

Rivetti MOSCATO D’ASTI DOCG

Frisk og lækker Moscato til velkomst og hygge. Sød boblende lækker mundfuld – let og meget behagelig vin.

77 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 29021319 Kategori: Tags: , , , ,
Producent:Mario Rivetti

Rivetti MOSCATO D’ASTI DOCG

Vingården Mario Rivetti har været i familiens eje i generationer. I 1930 startede bedstefar Pasquale sin forretning som vinproducent. Vingården er gået i arv til først sønnen Mario, som var drevet af lidenskab for landbrug og vin. De begyndte i 60’erne at fremstille vin af egne druer. I 2000, overtog de to døtre Loredana og Anna Maria virksomheden.

Virksomheden er lille – 10 hektarer. Der er fokus på kvalitet i hele produktionen, og gennem både traditionel produktion og nyudviklinger inden for teknologi opnår kvinderne på Rivetti gården en super høj kvalitet i produkterne.

Vinen har en smuk strågul farve, og den en lækker indsmigrende duft af alpeblomster og krydderurter. Den har en stærk og original karakter og en forfinet sødme, der understøttes af den udmærkede syrebalance og en god eftersmag af moden frugt. Frisk og dejlig.

Let mousserende, ren og sprød med en vedvarende smag af citrus. En dejlig sød vin, som egner sig fint til dessert, men også er anvendelig som aperitif. Drikkes i tide og i utide

Drik den ung.

Link til producent: Rivetti

Årgang

Alkohol %

5

Drue

Moscato bianco

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Piemonte

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Aperitif, velkomstdrik og et must på terrassen en sommerdag.