Spring til indhold

Amarone DOCG

kr. 339,00

Top Amarone, modsat mange andre store amaroner er denne dejlig let tilgængelig og frisk.Overraskende dejlig let drikkelig Amarone uden den klassiske tunge smag

77 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 20031315 Kategori: Tags: , , , ,

Massaro Norma er et mikrovineri beliggende i hjertet af Valpolicella. Massaro Normas vinmarker ligger i det eftertragtede Negrar, centralt i Valpolicella området. Vinen består af druesorterne Corvina Rossignola, Rondinella, Corvinone Corvina- alle typiske druesorter anvendt til Amarone. ca. 25 km nord for Verona i Norditalien.
Siden 1950 har familien dyrket vin i området og først solgt sine druer til andre producenter. Siden 2015 har de produceret egne vine. Tre sønner, alle med passion for jorden og kærlighed til vinen har overtaget driften. Aziendaen er opkaldt efter mor – Norma – helt i tråd med tradition og historie. Mor Norma er stadig med i driften af vingården. Vinmarkene ligger perfekt for produktion af højkvalitetsvin. Sol fra morgen til aften.
Massaros elegante og raffinerede etiketter gør vinen let genkendelige.
Terroir :
Leret og gruset – som perfekt undergrund for denne letdrikkelige karakteristiske Amarone.
Produktion:
Produktionen er strengt traditionel med fokus på høj kvalitet. Der reduceres meget i markerne for at sikre kvalitet.
En intens granatrød farve. I næsen mødes man straks af forførende noter af frugt, alkohol lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

Årgang

Alkohol %

16

Drue

Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Negrar, Veneto

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Perfekt med rødt kød og vildt. Fremragende til kraftige oste. Meditationsvin.