Spring til indhold

Extra Virgin oil Mandarin

kr. 129,00

Citrus, Mandarin, Bergamotto er lækker og elegant på laks og salater. Peperoncino giver sprød stærk smag.
Frugtagtig, let til moderat intensitet. Kompleks og afbalanceret med elegante frugtagtige aromaer af æble og noter af frisk græs

37 på lager

Kan købes i kasser af 12
Varenummer (SKU): 28042000 Kategori:
Producent:Marchesi Gallo

Ekstra jomfru olivenolie Naturale, Lemon, Trøffel, Mandarin, Peperoncini og Bregamotto Marchesi Gallo olivengården har været i familiens eje i generationer. De producerer 20.000 liter meget delikat og lækker økologisk olivenolie i det centrale Calabrien. Olien produceres af udvalgte oliven fra træer med lokale olivensorter.
Jordbunden med karakteristisk mikroklima er særlig velegnet til produktion af oliven. Mange af træerne er flere hundrede år gamle, nogle over 500 år, og stadig udbytte. Typiske sorter for Calabrien er tondina, carolea, corniola og cassanese.
Biodiversitet vægtes højt med over 20 sorter. Høsten foregår manuelt og efter blot 8 timer er olien lavet. Opbevares i tanke i rustfrit stål under nitrogen og i temperaturstyrede rum.
Trøffelolie til kraftige retter og delikat i retter med jordskokker. Citrus, Mandarin, Bergamotto er lækker og elegant på laks og salater. Peperoncino giver sprød stærk smag. Naturale er dejlig frisk og velsmagende olie, som passer til det hele.
Certificeret af ICEA siden 1993 som Økologisk bæredygtigt landbrug, for godt arbejdsmiljø og forbrugerrettigheder.

Årgang

Drue

Carolea, Cassanese, Comiola, Tondina

Indhold (L)

0, 2

Land

Område

Calabria

Stil

Mandarin

Styk per kolli

12

Passer godt til

Limone, Mandarin og Bergamotto særligt til salat, Meget elegant til alle retter, pastaretter og fjerkræ. Trøffel til kraftigere retter og særligt jordskokker