Spring til indhold

Grüner Veltliner Privat Ried Pellingen

kr. 419,00

Topvin fra topproducent, fantastisk. Nigls vine beskrives som krystalklare og ekstremt præcise og fokuserede. Fra entry-level til topkvalitet besidder vinene en charme og elegance der er helt sublim. Ganen er saftig og sprød. Et overdådigt pletskud af en topproducent

20 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 17021118 Kategori: Tags: , ,
Producent:Weingut Nigl

Weingut Nigl ligger i de billedskønne omgivelser ved foden af bjerget Senftenberger Kirchenberg i Østrig.
Nigl er kåret til Winemaker of the year af både Falstaff og WINE & SPIRITS magazine og WineSpectator har tildelt ham “Critics Choice Award”, ligesom hans vine gang på gang har vundet topplaceringer på pointskamler hos bl.a WineSpectator, Vinaria og mange flere.
Martin Nigl praktiserer bæredygtigt landbrug, bruger aldrig herbicider eller insekticider, planter dækkende bælgplanter og urter og undgår kobber, som er en grundpille i det biodynamiske arsenal, men som han anser for at være skadeligt for hans vinstoks vitalitet og skadelig for jorden.
I kælderen fungerer Nigl næsten udelukkende i rustfrit stål, bruger kun omgivende gær, anvender tyngdekraft for at samle urenheder. Det resulterer i vine, som er nogle af de mest krystalklare, gennemsigtige tappinger.

Årgang

Alkohol %

14

Drue

Grüner Veltliner

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Kremstal

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Dejlig vin til skaldyr, fisk, lyst kød og fjerkræ.