Spring til indhold

Quinta Seara Ruby Port

kr. 159,00

Lille producent, ruby port til en super pris

3 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 41041000 Kategorier: ,

Ruby reserva, Tinta Cão – Touriga National – Touriga Franca – Tinta Roriz – Tinta Barroca. Fremstillet på ståltanke og efterfølgende har portvinen hvilet på egetræsfade. Utrolig mørk vin – næsten sort. Duften er fyldt med en let sødme og bær. Smagen er blød og rund med masser af bær og mandel. Meget lang eftersmag. Hvis man ikke lige vidste, at der var tale om en Ruby, kunne tankerne godt ledes hen på en Late Bottled Vintage eller en mindre Vintage. Super køb.
Det er kraftige vine. I glasset fremstår portvinen næsten sort. Den har en fantastisk duft og kom-mer voldsomt ud af glasset. I munden fremstår den kraftig med mørke toner. Den er ikke så sød som mange andre portvine, men i stedet positivt ”vinøs” i retning af en meget kraftig rødvin.
Portvinen bliver fremstillet på vingården langs floden, Douro, nær portvinens ”hovedstad”, Pin-häo. Her gror vinstokkene i det meget tørre, bakkede og skifferfyldte terræn, hvor rødderne går langt ned imellem skifferlagene (skifferen står lodret) for at hente vand og næringsstoffer. Druerne bliver høstet og transporteret til vingården, hvor druerne bliver hældt i store kar og trådt med fødderne af områdets beboere.

Drue

Tinta Barroca, Tinta Cão, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga National

Indhold (L)

0, 75

Land

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Dessert og modne oste