Spring til indhold

Quinta Seara Vintage Port 2016

kr. 325,00

Top årgangs portvin fra top producent

1 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 41081016 Kategorier: ,

Vintage, Touriga Franca – Tinta Roriz – Tinta Barroca – Tinta Cão – Touriga National Vintage i årgang 2016 er udråbt til århundreds årgang, og sammenlignes med den legendariske årgang 1963. En fantastisk vintage, der er smagt op imod nogle af de ”store” vinhuses vintage i samme årgang, hvor den har ”vundet” hver gang. Produceret: 5333 flasker. Nummererede.
Det er kraftige vine. I glasset fremstår portvinen næsten sort. Den har en fantastisk duft og kom-mer voldsomt ud af glasset. I munden fremstår den kraftig med mørke toner. Den er ikke så sød som mange andre portvine, men i stedet positivt ”vinøs” i retning af en meget kraftig rødvin.
Portvinen bliver fremstillet på vingården langs floden, Douro, nær portvinens ”hovedstad”, Pin-häo. Her gror vinstokkene i det meget tørre, bakkede og skifferfyldte terræn, hvor rødderne går langt ned imellem skifferlagene (skifferen står lodret) for at hente vand og næringsstoffer. Druerne bliver høstet og transporteret til vingården, hvor druerne bliver hældt i store kar og trådt med fødderne af områdets beboere.

Årgang

Drue

Tinta Barroca, Tinta Cão, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga National

Indhold (L)

0, 75

Land

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Dessert og modne oste