Vinen er Guiseppes stolthed, og den når sit peak efter nogle år på flaske, hvor den forfines yderligere.
Ledsager kraftige oste, brassieret kød og vildt.
Bricco Luciani er produceret i traditionel stil på druer fra Cru marken Luciani, som vender stik syd på en smal mark mellem Annunziata og Cascina Luciani. Terroir er kalkholdig lerjord som er meget kompakt. Druerne udvælges nøje. Vine produceret på druer fra denne mark har altid være store vine, fyldt med aromaer og frugt.
Vinen gærer 10 – 15 dage, hvorefter den lagrer på 225 liters Barriques i 12 måneder. Herefter modner vinen på egetræsfade for yderligere 2 år, og dernæst mindst 12 måneder på flaske, hvorefter vinen bringes til salg.
En klassisk perle. Kan drikkes nu efter dekantering og har et gemmepotentiale > 10 år
Serveringstemperatur. 16/18 °C
Barolo DOCG “Bricco Luciani”
kr. 379,00
Topvin fra topproducent, fantastisk enkeltmarksvin fra topår
63 på lager