Spring til indhold

Azr. Agr. Tosca – Incrocio Manzoni, Terre del Colleoni DOC 2020

kr. 139,00

Azr. Agr. Tosca – Incrocio Manzoni, Terre del Colleoni DOC

Fantastisk vin fra lille dedikeret økologisk producent i Lombardiet. Mineralsk, smagfuld og flot bouquet – let og behagelig vin med fylde.

151 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 39011117 Kategorier: , , Tags: , , , ,
Producent:Tosca

Azr. Agr. Tosca – Incrocio Manzoni, Terre del Colleoni DOC

Tosca vingård, Lombardiet i Valcalepio regionen etableret som familie vinbrug i år 2000. Vest for byen Bergamo i det nordligste Italien.
Valcalepio og vinmarken CAMPI ligger 400 meter o.h. Varme dage/kølige nætter om sommeren og et solrigt efterår. Kontraster, som giver vinene deres uforlignelige, krystalklare, mineralske karakter.

Incrocio Manzoni druen er en blanding af Pinot Blanc og Riesling Renano, skabt af professor Luigi Manzoni fra Italiens ældste ønologiskole i 1930’erne.
Al høst foregår ved håndkraft i små kurve. Kun de bedste druer høstes, og udbyttet er lavt. Kun 3-4 tons pr ha. Der anvendes kun 100% sunde druer, der er fokus på hygiejne og med ekstrem omhu i alle trin opnås den højeste kvalitet. Der tilsættes sulfit meget sparsomt, og nogen gange slet ikke. Mineralsk, smagfuld og flot bouquet – let og behagelig vin med fylde.

Incrocio Manzoni eller Manzoni druer er en familie af druesorter opkaldt efter professor Luigi Manzoni fra Italiens ældste ønologiskole beliggende i Conegliano i Veneto-regionen. Manzoni skabte de nye druesorter ved at udvælge, krydse og pode vinstokke fra forskellige vinmarker i løbet af 1920’erne og 1930’erne

Link til producent: Tosca

Årgang

Alkohol %

13

Drue

Incrocio Manzoni

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Bergamo, Lombardiet

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Dejlig vin til skaldyr, fisk, lyst kød og fjerkræ.

Du kunne også være interesseret i...