Spring til indhold

Castellinuzza, Chianti Classico DOCG 2018

kr. 229,00

Castellinuzza, Chianti Classico DOCG

Lys rubinrød intens farve og intens bouquet. Meget typisk Chianti, med strejf af røde frugter, kirsebær, hindbær og violette blomster.

Flot struktur og harmonisk i munden, bløde tanniner godt integreret med bløde, røde frugtnoter. En vedholdende eftersmag

84 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 35011318 Kategori: Tags: , , , , ,
Producent:Castellinuzza

Castellinuzza, Chianti Classico DOCG 2018

En lille familiedrevet vingård i midten af Chianti Classico -området LAMOLE, har dyrket vin i mere end 120 år.

Lamole-området er en del af et internationalt FAO -undersøgelsesprojekt (GIAHS Globally Important Agricultural Heritage System) som afprøver bæredygtigt landbrug særlige steder som en model for fremtiden. Vingården er en del af dette projekt.

Området Lamole er det højeste produktionsområde i Chianti Classico, med terrasseret jord og stærke temperaturvariationer mellem dag og nat. Ca. 600 m over havets overflade. Det giver vine med stor finesse, elegance, gode dufte og lette at drikke. Jorden er sandsten.

Der dyrkes ca. 3,5 hektar vinmark, og kun op til ca. 8000 flasker af denne vin pr år – med kærlighed og lidenskab. En dejlig let drikkelig og frugtig klassisk Chianti Classico – lækker vin. Filosofien er høj kvalitet i alt fra mark til flaske.

Stor kærlighed til simple ting og respekt for naturen er drivkraften bag enhver beslutning, der tages.

Paolo er ejeren, Serena er datteren, der arbejder med ham, i samarbejde med hans kone Luisa og to andre døtre Martina og Antonella. En smuk og veldrevet kvindevingård med hjælp fra pappa.

Lys rubinrød intens farve og intens bouquet. Meget typisk Chianti Classico Lamole, med strejf af røde frugter, kirsebær, hindbær og violette blomster. Flot struktur og harmonisk i munden, bløde tanniner godt integreret med bløde, røde frugtnoter. En vedholdende eftersmag

Link til producent: Castellinuzza

Årgang

Alkohol %

13

Drue

Canaiolo, Sangiovese

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Chianti Classico LAMOLE., Toscana

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Pastaretter og fjerkræ. Italienske køkken og lettere oste modne.

Du kunne også være interesseret i...