Spring til indhold

Castellinuzza, Chianti Classico DOCG Riserva 2015

kr. 319,00

Castellinuzza, Chianti Classico DOCG Riserva

Frisk og harmonisk efter smag, delikate noter af røde frugter og smukke tanniner, behagelig og vedholdende finish. Typisk elegance af Lamole -vine, fremragende og kompleks. Autentisk udtryk for Terroir of Lamole

88 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 35021315 Kategori: Tags: , , ,
Producent:Castellinuzza

Castellinuzza, Chianti Classico DOCG Riserva

Podere Castellinuzza er en lille familiedrevet vingård i midten af Chianti Classico -området LAMOLE og har dyrket vin i mere end 120 år.

Området Lamole er det højeste produktionsområde i Chianti Classico, med terrasseret jord og stærke temperaturvariationer mellem dag og nat. Ca. 600 m over havets overflade. Det giver vine med stor finesse, elegance, gode dufte og lette at drikke. Jorden er sandsten.

Lamole-området er en del af et internationalt FAO -undersøgelsesprojekt (GIAHS Globally Important Agricultural Heritage System) som afprøver bæredygtigt landbrug særlige steder som en model for fremtiden. Castellinuzza er stolte over at være en del af dette projekt.

Der dyrkes ca. 3,5 hektar vinmark, og kun 1500 flasker Riserva hvert år – med kærlighed og lidenskab. En sjælden og fantastisk lækker vin.
Filosofien er høj kvalitet i alt fra mark til flaske. Stor kærlighed til simple ting og respekt for naturen er drivkraften bag enhver beslutning, der tages.

Paolo er ejeren, Serena er datteren, der arbejder med ham, i samarbejde med hans kone Luisa og to andre døtre Martina og Antonella. En smuk og veldrevet kvindevingård med hjælp fra pappa. Frisk og harmonisk efter smag, delikate noter af røde frugter og smukke tanniner, behagelig og vedholdende finish. Typisk elegance af Lamole -vine, fremragende og kompleks. Autentisk udtryk for Terroir of Lamole

Link til producent: Castellinuzza

Årgang

Alkohol %

14

Drue

Sangiovese

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Chianti Classico LAMOLE., Toscana

Stil

Tør

Styk per kolli

6

Passer godt til

Hele det italienske køkken og kraftige smagfulde retter og modne oste.

Du kunne også være interesseret i...