Spring til indhold

Johann Geil Riesling Bechtheimer – S – Trocken 2021

kr. 169,00

Johann Geil Riesling Bechtheimer – S – Trocken

Super elegant tør Riesling.

30 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): 14031116 Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Johann Geil Riesling Bechtheimer – S – Trocken

Spätlese Trocken
En super flot og meget velsmagende tør spätlese fyldt med mineraler og et strejf af citrus. En kompleks vin
Smagen er herlig frisk på tungen, enkel og stringent, og alligevel med elegant frugtsmag. Vinen er tilgængelig med en behagelig Riesling syrlighed.
Geil er en stjerneproducent på vej mod toppen.
Super ledsager til fisk og skaldyr samt fjerkræ.

Link til producent: Weingut Geil

Beskrivelse Johann Geil

Weingut Geil i Bechtheim er en familiedrevet vingård i Rheinhessen, hvor tre generationer bor og arbejder sammen på vingården, Johannes & Elisabeth Geil-Bierschenk med deres døtre samt bedsteforældrene Karl & Monika Geil-Bierschenk.

Weingut Geil har arbejdet med innovation og udvikling gennem de senere år og er i høj grad med til at definere, hvad man kan forvente af vine fra Rheinhessen. Filosofien hos Weingut Geil er et konsekvent fokus på kvalitet, en stor grad af manuelt arbejde i vinmarken og i kælderen, med en høj teknisk standard i produktionen og en forfængelighed i forhold til de meget fornemme og overlegne vine de producerer.

Fokus er på umiddelbar nydelse og på at fremhæve og værne om den enkelte drues generiske karakter. Johannes Geil er aktiv i foreningen Message in a Bottle, hvor en gruppe af økologisk bevidste Rheinhessen vinmagere mødes og drøfter udviklingen af vinene i regionen.

Geil fik i 2015 de eftertragtede tre stjerner i den anerkendte franske vinguide Gault-Millau.

Geil har sin Rieslaner Beerenauslese på kortet på 3-stjernet Michelin restaurant i Oslo

Link til Rieslaner: Rieslaner

Årgang

Alkohol %

13

Drue

Riesling

Indhold (L)

0, 75

Land

Område

Bechtheim, Rheinhessen

Restsukker g/l

4, 5

Stil

Tør

Syre g/l

5, 6

Styk per kolli

6

Passer godt til

Kraftige forretter med fisk og skaldyr