Spring til indhold

Fonte delle Donne

kr. 139,00

Lækker cremet – flot krydret med struktur og rygrad. En dejlig drikke-vin, som straks får dig til at tænke på et glas til. En perfekt all-round vin, det bedste fra Toskana

60 på lager

Kan købes i kasser af 6
Varenummer (SKU): FF-1 Kategorier: , Tags: , , , ,

Fattoria Fibbiano dyrker vin i et ubeskriveligt smukt område i Toscana. Vingården ligger på toppen af en bakke med 360˚ udsyn til Toscana.

Matteo Cantonis ide og drøm: “rigtig toscansk vin og vi følger lokale folks drøm: Ægte toscansk vin. Vi forsøger ikke desperat at følge de nuværende tendenser”

Vinmarkernes optimale eksponering for solen, klimaet og jordens unikke egenskaber, rig på ler og fossile skaller, skaber helt ekstraordinære vine med unikke egenskaber. Her er de perfekte betingelser for at være vinavler i praksis, på en gård, der er flere århundreder gammel og gennemsyret af toscansk vintradition.

Lys gylden farve med aromatiske noter af frisk citrus og duft af stjerneanis. Smagen er blød, mineralsk med en sprød smag og en god syre

Det arbejde, som Cantonis har udført med indfødte druer, er konservering, når det er bedst, men den levende historie i hver flaske går tilbage langt længere end druer. Hele gården ligger på en enkelt bakke mellem Pisa og Volterra. Vinmarkernes navne blev opdaget på et gammelt kort, hver fuld af historier: Den skjulte, hvor jægerne lå og ventede, “kvindernes springvand”, der stadig bringer besøgende til stedet for en gammel mirakuløs fortælling. En grundsten i vingården bærer byggedatoen: 1707. Men den ældste historie er i jorden, som er fuldstændig fyldt med marine fossiler, ældgamle østersskaller og koralskaller, der ligger tykt på og i jorden.

Mere end én Fibbiano-vin repræsenterer verdens eneste aftapning af en bestemt drue, og at smage deres linje er en tur i toscansk vintradition.

Drue

50% Colombana, 50% Vermention

Land

Område

Toscana Pisa

Passer godt til

Kan nydes uden mad og ellers lyst kød og fiskeretter

Indhold (L)

75

Styk per kolli

6

Kvalitet

IGT Toscana

Lagring

6 måneder i cementtank + 6 måneder på flaske

Du kunne også være interesseret i...